Asperges met ham, ei en saus

Aantal personen | 4
Bereidingstijd | 30 minuten
Moeilijkheid |

Stappenplan

1

Schil de aardappels, snij in stukken en kook ze in 25 minuten gaar.

2

Kook de asperges volgens het basisrecept.

3

Peterselie fijn knippen. Ham in reepjes snijden.

4

Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing en kook de eieren gedurende 5 minuten om deze vervolgens te pellen en te versnipperen.

5

Meng de asperges met de ham en verdeel dit over de borden. Schep de aardappelen ernaast en schenk de saus over de asperges. Als laatste kunnen de peterselie en de ei over de asperges worden gestrooid.

Ingrediënten

1 kg groene asperges of witte asperges
1 kg aardappels of gebakken aardappels
4 eieren
400 g aspergeham van 't Hof van Blankendaal
1 pakje aspergesaus/ hollandaisesaus
peterselie