Pluk uw eigen fruit en bloemen in onze Zelfpluktuin!

Wat?

Rode, witte, zwarte, blauwe en kruisbessen, jostabes, loganbessen, bramen, druiven en vele soorten snijbloemen! Onze aardbeien kunnen zelf geplukt worden in onze aardbeien kas.

Wanneer?

NOG EVEN WACHTEN! Fruit in de tuin: begin juli, augustus (tijdens de openingstijden)
NOG EVEN WACHTEN! Bloemen in de tuin: begin juli, augustus, september (tijdens de openingstijden).
NOG EVEN WACHTEN! Aardbeien in de kas:  in de zomervakantie (regio Noord) ma t/m za tussen 10:00 – 16:00 uur (vanaf 24 juli t/m 2 sep). 

OP DIT MOMENT TE PLUKKEN? Nog niets, nog even wachten!

Terras

Moe geworden van het plukken of van de fietstocht?

Rust even uit onder het genot van een kopje koffie of thee met een aardbeienlekkernij of een aardbeienijsje op ons terras. Hier kunt u heerlijk genieten van onze prachtige tuin, de rust en de ruimte!

In onze boerderijwinkel is pinnen mogelijk!

Veel gestelde vragen

U hoeft enkel een kaartje te kopen voor de kinderen. Per kind mag er maximaal 1 begeleider mee zonder kaartje.

Voorbeeld 1: 2 kinderen en 2 volwassenen

Bent u met 2 kinderen en 2 volwassenen dan dient u minimaal twee kaartjes te kopen, zodat u dus twee bakjes aardbeien mag plukken. U mag natuurlijk ook meer kaartjes kopen, zodat u meer bakjes kan plukken.

Voorbeeld 2: 1 kind en 2 volwassenen

Bent u met 1 kind en 2 volwassenen dan dient u minimaal twee kaartjes te kopen, zodat u dus twee bakjes aardbeien mag plukken. U mag natuurlijk ook meer kaartjes kopen, zodat u meer bakjes kan plukken.

Voorbeeld 3: 4 kinderen en 2 volwassenen

Bent u met 4 kinderen en 2 volwassenen dan dient u minimaal vier kaartjes te kopen, zodat u dus vier bakjes aardbeien mag plukken. U mag natuurlijk ook meer kaartjes kopen, zodat u meer bakjes kan plukken.

Waarom doen wij dit?

In het verleden konden bezoekers zelf bepalen hoeveel kaartjes ze wilde kopen. Hierdoor ontstonden situaties waardoor er één kaartje werd gekocht voor een grotere groep mensen. Al deze mensen zonder kaartje nemen een plekje in voor kinderen die graag zouden willen plukken op dat moment. Hierdoor hebben wij bepaald een grens te trekken. Daarnaast krijgt ieder kind een schaartje om aardbeien te kunnen plukken. Als wij meerdere kinderen samen een bakje laten plukken dan vallen aardbeien op de grond doordat het bakje niet onder de aardbeien kan worden gehouden. Als hier nog vragen over zijn dan kun je contact opnemen via info@bybroersen.nl!

Vanaf de start van de zomervakantie regio Noord beginnen wij met de start van het zelf aardbeien plukken. Vanaf maandag t/m zaterdag kun je zonder reservering bij ons aardbeien plukken in onze aardbeienkas. De openingstijden van de kas zijn vanaf 10:00 uur t/m 16:00 uur. Dit jaar starten wij op maandag 24 juli met het zelfplukken. Wij adviseren om gespreid over de zomervakantie langs te komen aangezien het de eerste week erg druk kan zijn, waardoor de kas is leeggeplukt!

 

Voor zowel het aardbeien zelfplukken als zelfplukken in onze pluktuin hoeft niet gereserveerd te worden*. In onze aardbeienkas is er wel een maximum aantal mensen wat naar binnen kan. Het kan zijn dat u hierdoor eventjes dient te wachten. Tussendoor kunt u alvast genieten in onze tuin of op ons terras van een heerlijke aardbeien traktatie!

*Groepen vanaf 8 personen dienen wel vooraf te reserveren. Zo kunnen wij hier rekening mee houden en daarnaast kan de groep in zijn geheel gelijktijdig plukken. BSO`s, schoolklassen en andere groepen alléén na afspraak. Speciaal voor deze groepen hebben wij een voordelig arrangement samengesteld. Voor meer informatie mail naar ilse@bybroersen.nl

BSO`s, schoolklassen en andere groepen alléén na afspraak. Speciaal voor deze groepen hebben wij een voordelig arrangement samengesteld. Voor meer informatie mail naar ilse@bybroersen.nl

Zelf aardbeien plukken

De prijs voor het zelf aardbeien plukken is afhankelijk van de prijs van de aardbeien in de boerderijwinkel. De prijs voor het zelfplukken is hieraan gelijk om de volgende reden. Wij stellen personeel beschikbaar om u te instrueren over het aardbeien plukken. De prijs van het zelfplukken is 4,50 euro. Hiervoor krijgt u 500 gram heerlijke zoete aardbeien en een onvergetelijke ervaring voor terug.

Zelf fruit plukken

De prijs voor het zelf fruit plukken in onze zelfpluktuin is 4 euro per 500 gram. Hiervoor kunt u allerlei verschillende soorten fruit plukken (ook gemixt). Wij wegen de hoeveelheid fruit achteraf in onze boerderijwinkel.

Zelf bloemen plukken

De prijs voor het zelf bloemen plukken in onze pluktuin is 1,50 per 100 gram bloemen. Wij wegen de geplukte bloemen achteraf in onze boerderijwinkel.

Jazeker, er is genoeg parkeerplek en parkeren is kosteloos.

In verband met onze andere aanwezige dieren zijn honden niet toegestaan in onze zelfpluktuin en winkel en op het terras. U kunt op het parkeerterrein een rondje lopen met de hond al dient deze aangelijnd te zijn en is het betreden op eigen risico.