Winkel

Heerlijk vers! 

Aardbeien en asperges by Broersen

In onze boerderijwinkel verkopen wij van begin mei tot eind oktober onze heerlijke aardbeien. Naast onze eigen aardbeien verkopen wij vanaf begin april ook asperges van eigen bodem. Voor beide producten geldt dat versheid van grote invloed is op de kwaliteit. Om dit te waarborgen oogsten wij de aardbeien en asperges iedere dag, waarna de aardbeien en asperges dezelfde dag nog supervers in onze boerderijwinkel liggen.

Openingstijden boerderijwinkel april t/m juni

Ma/di/wo/do:   10.30 – 17.00 uur

Vr/za:                   9.00 – 17.00 uur

Zo:                      11.00 – 16.00 uur

Openingstijden boerderijwinkel juli t/m september

Ma/di/wo/do:   10.30 – 17.00 uur

Vr/za:                   9.00 – 17.00 uur

Zo:                      gesloten (boerderijautomaat geopend)

Buiten de openingstijden om zijn onze producten dagelijks verkrijgbaar in onze boerderijautomaat.

Openingstijden boerderijautomaat
Dagelijks, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend!

NIEUW!! Vanaf 2017 liggen er ook witte asperges in onze boerderijwinkel.

NIEUWE BOERDERIJAUTOMAAT!

Onze splinternieuwe boerderijautomaat is in 2018 in gebruik gegaan! Nu nóg gebruiksvriendelijker met de mogelijkheid tot contant betalen én contactloos pinnen. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Al onze verse heerlijke seizoensproducten zijn nu dagelijks verkrijgbaar van zonsop- tot zonsondergang.

Eigen merk by Broersen

Hiernaast verkopen wij op ambachtelijke wijze gemaakte aardbeienjam, saus, chutney, sap en ijs bereid met onze aardbeien door IJssalon De Mient uit Alkmaar.  Naast deze aardbeienproducten verkopen wij ook ambachtelijke aspergesoep van onze eigen groene asperges.

Uit de streek

Naast onze eigen producten liggen er gedurende het seizoen ook versproducten uit de streek in onze winkel. De voorwaarde van deze streekproducten is de versheid en de kwaliteit, waarbij deze van aanvullende waarde zijn op ons assortiment. De volgende streekproducten zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar. Lokale ambachtelijke honing, verse scharreleieren, nieuwe aardappelen, snoeptomaten, kersen, frambozen, bramen, appels, etc.

Een origineel cadeau!

Van al deze producten samen kunnen wij ook een leuk cadeaupakket naar keuze voor u samenstellen. Leuk voor een verjaardag, moederdag, vaderdag of andere feestelijke gelegenheden! Ook zijn er cadeaubonnen beschikbaar in onze winkel.