Wij leggen graag uit hoe ons spaarsysteem werkt!

Wij belonen onze trouwe klanten!

  • Voor iedere uitgegeven euro in de winkel ontvangt u één Spaarpunt!
  • Wij belonen onze vaste klanten zo nu en dan met gratis spaarpunten via de mail!
  • Met de gespaarde punten kunt u sparen voor GRATIS producten in onze winkel!

VOORBEELD! U heeft 100 punten. Hiermee kunt u een GRATIS bakje aardbeien verzilveren, waarna uw punten worden afgewaardeerd. Zie hieronder enkele producten waarvoor kan worden gespaard. 

 

Hoe begin ik met sparen?

Er zijn 2 manieren om te beginnen met sparen.

  1. Spaar jij liever met je telefoon, want vind jij als die pasjes maar onhandig: Klik op oranje knop hieronder en vul het formulier in. 
  2. Spaar jij liever met een pasje, want jij vind die telefoon maar onhandig. Kom in de winkel en vraag om een Spaarpasje

Spaar onder andere voor de volgende producten!

Zie hieronder de meest gestelde vragen over ons spaarsysteem

Jouw punten kunnen op meerdere manieren worden geregistreerd tijdens het afrekenen. Zie hieronder de opties!

Optie 1: Spaarpas

Als u in onze winkel bent begonnen met sparen dan heeft u een pasje ontvangen die u tijdens uw bezoek kunt laten zien. Vindt u het onhandig om met een pasje te werken? Zie dan de opties 2 en 3 hieronder.

Optie 2: Digitale Wallet op uw telefoon

Tegenwoordig kunt u op uw telefoon uw pasjes opslaan in een digitale Wallet. Dit is een standaard App op de Iphone en een App die kan worden gedownload op een Android telefoon. Hierdoor heeft u uw pasje altijd digitaal bij de hand en kunt u het pasje niet vergeten

Optie 3: Piggy Spaarapp op uw telefoon

U kunt in de Appstore op uw telefoon de Piggy App downloaden en hierop inloggen. U kunt de Piggy App ook gebruiken bij vele andere verswinkels.

*Mailadres (alleen bij vergeten van pasje en/of telefoon)

Bent u uw pasje vergeten en heeft u geen Wallet of Spaarapp? U kunt uw mailadres invoeren bij de kassa, zodat de punten kunnen worden geregistreerd. Dit kost veel tijd, dus niet te vaak doen ;).

 

Bij winkels die ook gebruiken van het Piggy spaarsysteem kunt u dezelfde app gebruiken. De punten die gespaard worden worden per winkel APART bijgehouden in uw Piggy app. De punten van winkel A kunnen dus NIET worden verzilverd bij winkel B!

U kunt voor heel veel producten uit ons assortiment sparen zoals, kaas, zuivel, eieren, aardbeien, lekkernijen en nog veel meer. Ook kunt u sparen voor een cadeaupakket of korting op een kerstboom voor het einde van het jaar. Wilt u zelf inzien waarvoor je kunt sparen? Log in via deze link of download de Piggy app op uw telefoon. Ook kunnen de producten waarvoor u kunt sparen worden bekeken in onze winkel tijdens het afrekenen.