TIP
Heerlijk voor de lunch en prima geschikt om mee te nemen voor bijvoorbeeld een picknick
TIP
Heerlijk voor de lunch en prima geschikt om mee te nemen voor bijvoorbeeld een picknick
Kook de bulgur zoals op de verpakking staat aangegeven. Giet af en laat afkoelen.
Fruit de knoflook en de ui in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de groene asperges en doperwten toe en roerbak heet geheel gedurende 2 minuten.
Voeg vervolgens de aspergekopjes toe en roerbak nog heel even tot alles beetgaar is..
Laat het geheel afkoelen.
Doe de bulgur samen met de gebakken groente in een schaal en voeg de radijsjes, feta, kruiden, citroensap toe.
Hussel alles door elkaar en breng op smaak met peper en zout
50 g | (spelt)bulgur |
12 | groene asperges, in stukjes geneden(de kopjes apart houden) |
150 g | doperwten (diepvries) |
15 | radijsjes, in dunne plakjes |
100 g | feta |
2 | teentjes knoflook, fijngehakt |
1 | sjalotje, fijngehakt |
1 el | peterselie, fijgehakt |
1 el | dille, fijngehakt |
citroensap | |
zout en peper |