Pasta met zalm en asperges
Aantal personen | 4Bereidingstijd | < 30 minuten
Moeilijkheid |
Kook de penne gaar en voeg een beetje zout naar smaak toe.
Schil de asperges indien nodig, snijd een klein stukje van de onderkant af en snijd de asperges in 3 stukjes
Breng de asperges in het koude water aan de kook en laat deze 3 minuten doorkoken. Zet het vuur af en laat de asperges in de pan circa 10 minuten nagaren.
Snijd de zalm en bosuitjes in reepjes.
Doe de olie in een wokpan en voeg eerst reepjes zalm toe, vervolgens de asperges, room en pasta.
Voeg vervolgens de bosuitjes en de vers gemalen peper toe, mix en serveer!
Ideaal recept voor het gehele gezin!
1,2 kg (300 g p.p.) | witte asperges (of 840 g geschilde asperges) |
500 g (125 g p.p.) | penne |
200 g (50 g p.p.) | gerookte zalm van Vlug uit Langedijk |
250 ml | creme fraise |
5 | bosuitjes |
2 el | olijfolie |
zout en peper |