Pasta gorgonzola met groene asperges

Aantal personen | 4
Bereidingstijd | 15
Moeilijkheid |

Stappenplan

1

Was de asperges en haal een klein stukje. Snijd de asperges in stukjes van 3 tot 5 cm.

2

Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de stukjes asperges de laatste drie minuten toe. .

3

Giet de pasta en asperges af en bewaar een beetje van het kookvocht.

4

Verwarm intussen de room in een brede pan en smelt daar de gorgonzola in totdat je een romige saus krijgt. Voeg het kopje kookvocht toe aan de saus en maal er flink peper over.

5

Voeg de groene asperges en penne toe en laat alles goed doorwarmen.

6

Serveer de pasta en bestrooi de borden met walnoten.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

500 g penne
1 kg groene asperges
150 g gorgonzala
250 ml creme fraise
100 g walnoten