Maaltijdpakket 2 pers: Boerenkool stamppot

Aantal personen | 2
Bereidingstijd | 30 minuten
Moeilijkheid |

Stappenplan

1

Schil de aardappelen en snijd deze in gelijke stukken en breng een pan water met een snufje zout en de aardappels aan de kook

2

Voeg de gesneden boerenkool toe en laat bovenop de aardappels drijven. Doe de deksel op de pan en kook de aardappels en boerenkool in ca. 20 minuten gaar

3

Giet af en stamp daarna fijn. Voeg eventueel de boter, mosterd en melk toe en meng tot een smeuïge puree.

4

Breng de boerenkoolstamppot op smaak met een beetje peper, zout

5

Verwarm de rookworst en serveer bij de boerenkool

Ingrediënten

250 gram Boerenkool van Hoogeboom Groente
250 gram Rookworst van Keurslager 't Hof van Blankendaal
750 gram Nieuwe Bildtstar aardappel
Scheut Melk
20 gram Roomboter
1 theelepel Mosterd
Peper en zout