Pasta met zalm en asperges

Pasta met zalm en asperges

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: < 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Ingrediƫnten

Hoeveelheid Ingrediƫnt
1,2 kg (300 g p.p.),500 g (125 g p.p.),200 g (50 g p.p.),250 ml ,5,2 el, witte asperges (of 840 g geschilde asperges),penne,gerookte zalm van Vlug uit Langedijk,creme fraise,bosuitjes,olijfolie,zout en peper

Stappenplan

1

1,2,3,4,5,6,TIP

Kook de penne gaar en voeg een beetje zout naar smaak toe.,Schil de asperges indien nodig, snijd een klein stukje van de onderkant af en snijd de asperges in 3 stukjes,Breng de asperges in het koude water aan de kook en laat deze 3 minuten doorkoken. Zet het vuur af en laat de asperges in de pan circa 10 minuten nagaren.,Snijd de zalm en bosuitjes in reepjes.,Doe de olie in een wokpan en voeg eerst reepjes zalm toe, vervolgens de asperges, room en pasta. ,Voeg vervolgens de bosuitjes en de vers gemalen peper toe, mix en serveer!,Ideaal recept voor het gehele gezin!

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in en rondom Bybroersen!