Asperges met ham, ei en saus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Seizoen(en): Lente
Ingrediƫnten
Hoeveelheid | Ingrediƫnt |
---|---|
1 kg | groene asperges of witte asperges,,,, |
1 kg, | aardappels of gebakken aardappels |
4 | eieren |
400 g | aspergeham van 't Hof van Blankendaal |
1 pakje | aspergesaus, peterselie |
Stappenplan
1
1
Schil de aardappels, snij in stukken en kook ze in 25 minuten gaar.
2
2
Kook de asperges volgens het basisrecept.
3
3
Peterselie fijn knippen. Ham in reepjes snijden.
4
4
Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing en kook de eieren gedurende 5 minuten om deze vervolgens te pellen en te versnipperen.
5
5
Meng de asperges met de ham en verdeel dit over de borden. Schep de aardappelen ernaast en schenk de saus over de asperges. Als laatste kunnen de peterselie en de ei over de asperges worden gestrooid.