Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter

Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 50 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Ingrediënten

Hoeveelheid Ingrediënt
2,4 kg (600 g p.p.),4,200 ml ,4,75 g ,Of maak het zelf,75 g,2 el,1 teen witte asperges (of 1,68 kg geschilde asperges),zalmfilets a 150 gr,droge witte wijn,royale vellen aluminiumfolie,kruidenboter ,,roomboter,peterselie, fijngehakt,knoflook, geperst

Stappenplan

1

1,2,3,4,5,6,7,8,9

Verwarm de oven voor tot 200ºC of steek de barbecue aan.,Prak de knoflook en de peterselie door de zachte boter. Voeg zout en peper naar smaak toe.,Verdeel de asperges over vier stukken aluminiumfolie .,Leg er de zalmfilet op. Verdeel de kruidenboter over de zalmfilet.,Vouw de folie omhoog en schenk de wijn in de aspergepakketjes.,Bestrooi met zout en peper naar smaak.,Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht.,Stoom de asperges met de zalm in de voorverwarmde oven of op de barbecue in 45 min. gaar.,Lekker met stokbrood of een gepofte aardappel.

Nieuwsbrief inschrijving

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in en rondom Bybroersen!