Andijviestamppot

Andijviestamppot

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Seizoen(en): Herfst, Winter


Ingrediƫnten

Hoeveelheid Ingrediƫnt
800 g aardappels
500 g gesneden andijvie
250 g spekjes
2 gehaktballen van Slagerij t'Hof van Blankendaal uit onze boerderijwinkel
250 ml Boerenmelk
Roomboeter
2 theelepels Grove mosterd

Stappenplan

1

Stap 1

Kook de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar en giet ze af

2

Stap 2

Bak ondertussen de spekjes in een droge koekenpan

3

Stap 3

Verwarm de gahaktballen in heet water

4

Stap 4

Stamp de aardappelen fijn en voeg de melk en roomboter en mosterd hieraan toe.

5

Stap 5

Roer de spekjes en de rauwe andijvie door de aardappelpuree.

6

Stap 6

Serveer de andijviestamppot met de gehaktballen.

7

Eet smakelijk!