4-gangen aspergediner + rondleiding (17:00 - 22:00)
Dit jaar zal de 5e jaargang van Pop up in de Polder plaatsvinden. In samenwerking met JL Horeca & Eigenheimers zal er in 2024 op verschillende weekenden een 4-gangen aspergediner worden geserveerd in de druivenkas by Broersen. Tijdens dit diner zullen zowel de groene als de witte asperge en ook de aardbeien die op ons bedrijf worden geteeld terug komen. Vooraf aan het diner zal er een rondleiding plaatsvinden door het bedrijf. Er kunnen per avond maximaal 40 personen aanwezig zijn, dus wees er snel bij want VOL = VOL.
Verloop van de avond
4-gangen aspergediner + rondleiding (17:00 – 22:00)
Iedereen zal rond 17:00 uur worden ontvangen met een heerlijke frisse bubbel. Aansluitend zal er een rondleiding plaatsvinden door het bedrijf door de eigenaar van by Broersen, om een kijkje achter de schermen te geven op de boerderij. Tijdens deze rondleiding zal er zowel een kijkje worden genomen in de aardbeienkas, het aspergeperceel en de zelfpluktuin. Hierna zal iedereen aan tafel gaan en zult u worden verrast door een heerlijke 4-gangendiner. Het is ook mogelijk om deze avond compleet te maken met bijpassende wijn. Dit kan op de avond zelf worden besloten.
KLIK HIER OM TE RESERVEREN!''Een unieke beleving op een unieke locatie!''
Even voorstellen: De boeren!
Wij zijn Sem en Kay Broersen en sinds 2013 teler van de prachtige voorjaarsgroente asperges. Het menu zal in het teken staan van onze eigen geteelde groene asperges, witte asperges en aardbeien. Deze 5e editie zullen wij voorafgaand aan het diner een uitgebreide rondleiding geven op onze boerderij. Iedere avond zal de aanvang 17:00 uur zijn, waarbij de rondleiding tot ongeveer 18:00 uur zal duren.
Even voorstellen: De Chefs!
Eigenheimers catering is een cateringbedrijf met zijn wortels in de kop van Noord Holland, eind 2023 opgericht door Ric en Bosse. Bij Eigenheimers ligt de focus op kwaliteit en service op maat, met oog voor mens en milieu. Ric en Bosse hebben elkaar gevonden in een wederzijdse passie voor het bereiden van mooie gerechten. Ze hebben een eigen manier en visie van hoe ze eten bereiden tot hoe ze omgaan met duurzaamheid en met welke leveranciers ze het liefst werken, vandaar de naam Eigenheimers. Catering op een eigen manier, catering op maat is waar zij voor staan. Van stamppotbuffet tot 7 gangen wijn-spijs diner en van een buurtbarbecue tot walking dinner, Eigenheimers komt er samen met u uit.
Even voorstellen: De service!
Wij zijn Jordy Negic & Lynn Ooijevaar, de gezichten achter J&L Horeca/Events. Al vanaf jongs af aan zijn we werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de horeca als: De Ooievaar, JG Horeca, De Coco bar, De Viersprong en De Pub Waarland. Binnen deze bedrijven hebben wij passie voor het vak ontwikkeld.
Na jarenlang te hebben gedroomd over het starten van ons eigen horecabedrijf, is in november 2023 onze droom werkelijkheid geworden met de oprichting van J&L Horeca/Events. Onze focus ligt op het verzorgen van diverse cateringen op locatie, het organiseren van evenementen en de horeca-/partyverhuur.
Het komende jaar hebben we een reeks prachtige evenementen op de planning staan, met als hoogtepunt de “POP-UP in de Polder”. In samenwerking met ByBroersen en De Eigenheimers zullen we de 5e editie van dit evenement organiseren.
Wij hebben er zin in!