23 juni 2020

ZOMER by Broersen

Het begin van het aspergeseizoen staat voor het begin van de lente en de afsluiting van het aspergeseizoen voor het einde van de lente, maar ook het begin van de zomer! Zie hieronder wat de zomer brengt by Broersen!

Zomer by Broersen

Boerderijwinkel

Zachtfruit

Als je aan zomer denkt dan denk je ook aan zachtfruit. Op dit moment zijn er al verschillende soorten Hollands kleinfruit verkrijgbaar in de boerderijwinkel. Denk aan blauwe bessen, frambozen, bramen, witte bessen, rode bessen etc. Vanaf deze week zijn daar ook de kersen aan toegevoegd. Daarnaast zijn onze aardbeien natuurlijk ook de gehele zomer verkrijgbaar.

Boter, kaas, eieren en zuivel

Naast het fruit gaan wij natuurlijk ook door met de heerlijke zuivelproducten van ZUCO. ZUCO heeft nu ook naast de Hangop en Panna Cotta meer heerlijke toetjes toegevoegd aan het assortiment. Onder andere Citroenkwark en Appel yoghurt zijn toegevoegd aan het assortiment. Ook is ZUCO bezig om met onze aardbeien heerlijke producten te maken. Naast aardbeien drinkyoghurt is ook aardbeienkwark in de maak! Blijf de winkel bezoeken om dit te proeven! De kaas van Klaver Kaas zal de komende tijd ook meer aandacht krijgen en is binnenkort te proeven in onze winkel!

Meer lokale producten

De komende tijd gaan wij ook meer lokale producten toevoegen aan het assortiment. Op dit moment is de verse knoflook van Biesheuvel Knoflook toegevoegd aan ons assortiment. Het jij dit al geproefd? Verse knoflook is erg gezond en daarnaast ook nog is erg lekker! Ook de ”Langedijker muizen” van Vroegop uit Broek op Langedijk zijn weer verkrijgbaar in de winkel net als de Opperdoezer ronde.

Zelfpluktuin

Inmiddels staat de zelfpluktuin helemaal in bloei by Broersen. Neem gerust vrijblijvend een kijkje in onze tuin, waar naast bloemen en allerlei bessen ook onze geiten en kippen verblijven. Op dit moment kun je al volop een eigen veldboeket plukken en ook de fruitbomen geven de eerste vruchten. Voor binnenkomst bij de winkel staat een bord wat er die dag te plukken is. De borden in de tuin maken u wegwijs naar onze verschillende soorten bessen.

Aardbeien plukken

Bij het begin van de schoolvakantie (regio Noord) zal ook het zelf aardbeien plukken weer van start gaan. Houdt onze website in de gaten voor de laatste updates hierover.

Wij zien jou ook deze zomer graag terug by Broersen!

 

Openingstijden boerderijwinkel juli t/m september

Ma/di/wo/do:   10.30 – 17.00 uur

Vr/za:                   9.00 – 17.00 uur

Zo:                      gesloten (boerderijautomaat geopend)

Buiten de openingstijden om zijn onze producten dagelijks verkrijgbaar in onze boerderijautomaat.

Openingstijden boerderijautomaat
Dagelijks, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend!

ZOMER by Broersen