4 november 2020

Wat gaat er komen? Kerst…..

Nieuwe kans?

Wij van by Broersen kijken altijd naar kansen in de markt en willen ons bedrijf jaarrond draaiende houden. Daarnaast ging de reis van Ted dit najaar naar Australië niet door wegens het coronavirus. Omdat wij hem er graag weer bij hebben tijdens het aardbeienseizoen in 2021 blijft hij nog een jaar by Broersen! Super! Om een deel van de winter te overbruggen, kwamen we op het idee om eind november te starten met de verkoop van hoge kwaliteit Nordmann Kerstbomen. Zo zal Ted voor jullie klaar staan om te zorgen dat er een mooie boom gekozen kan worden.

Stel jouw kerstboom veilig by Broersen!

Zoals gewend staat by Broersen voor kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen voor prachtige Nordmann kerstbomen.

Bestellen: Pre order nu jouw kerstboom vóór 18 november met €5 korting gemakkelijk via onze webshop en kies jouw afhaalmoment. Klik hier om te bestellen! Op het door jouw gekozen afhaalmoment kan jij jouw eigen boom uitkiezen die in jouw prijsklasse en smaak valt.

Verkoopdagen: Vanaf 21 november is het mogelijk om tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel by Broersen een mooie kerstboom uit te zoeken. De kerstbomen staan buiten opgesteld.

Di/wo/do:         10.30 – 17.00 uur

Vr/za:                   9.00 – 17.00 uur

Zo/ma:            gesloten (boerderijautomaat geopend)

1 kerstboom = 5 nieuwe bomen

Wij planten voor iedere verkochte kerstboom 5 bomen terug via Eden Reforestation Projects! Dit doen wij om zowel de leefomstandigheden als het klimaat in de armste gebieden ter wereld te ondersteunen. Klik hier voor meer informatie!

Pre order hier jouw kerstboom!

Wat gaat er komen? Kerst…..