11 november 2021

Waarom EasyFix kerstboomstandaarden? De voordelen op een rij!

Sinds vorig jaar verkoopt by Broersen ook kerstbomen. Dat is op zich niks nieuws, maar wat wel nieuw is zijn de EasyFix kerstboomstandaarden. Deze kerstboomstandaarden onderscheiden zich op een aantal punten.

Uniek

Met de kerstboomstandaard van EasyFix haalt u de beste oplossing in huis. Uw kerstboom staat altijd kaarsrecht! En er is voor elk interieur een passende kerstboomstandaard. De Easyfix kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins én is beschikbaar voor allerlei verschillende maten kerstbomen.

Service en gemak

De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord door de speciale EasyFix boormachine. Eenmaal thuis hoeft u alleen maar de punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat de duwen. Geef er een klap op en de kerstboom staat kaarsrecht! (klik hier hoe dit in zijn werk gaat)

Levensduur

Wilt u een groene kerstboom tot het einde van het jaar? Voeg dan direct water toe aan de EasyFix standaard (niet mogelijk bij houten kruis) en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan TreeFood toe aan het water in de kerstboomstandaard. Naast dat je kerstboom langer mee gaat, koopt u ook een kerstboomstandaard voor de komende jaren.

Stel jouw kerstboom met Easyfix veilig by Broersen!

Waarom EasyFix kerstboomstandaarden? De voordelen op een rij!