29 maart 2023

Vernieuwde Boerderijwinkel by Broersen geopend!

De boerderijwinkel van by Broersen uit Warmenhuizen is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid van een stalletje aan de weg tot een jaarrond boerderijwinkel. De laatste jaren ontstonden er regelmatig rijen met bezoekers voor de ingang van de winkel om de asperges en aardbeien van eigen teelt te bemachtigen. ‘Vanwege de drukte hebben wij ruim 3 jaar geleden de eerste schetsen voor een nieuwe winkel gemaakt, waarna wij vrijdag (24-3-2023) de vernieuwde winkel hebben geopend voor de eerste bezoekers. Het was voor ons een race tegen de klok om de winkel gereed te krijgen voor de eerste asperges de grond uit kwamen” geeft Kay Broersen aan.

De witte asperges waren dit jaar iets later dan andere jaren door het frisse voorjaar tot nog toe en dat kwam niet geheel ongelegen voor de firma by Broersen. ‘Door de werkzaamheden aan de nieuwe winkel lag ons gehele bedrijf overhoop, waardoor er voor de gebruikelijke werkzaamheden voor de asperges weinig ruimte was. Doordat de asperges iets later zijn dan andere jaren konden wij ons volledig focussen op het afronden van de winkel en nu kunnen wij met een schone en frisse start beginnen aan het aspergeseizoen’ zegt Sem Broersen.

Met de nieuwe boerderijwinkel wilt by Broersen nog meer lokale streekproducten en seizoensproducten aanbieden aan een breed publiek bezoekers. De focus blijft voor de mannen van Broersen uiteraard op de eigen geteelde asperges en aardbeien, waarbij de nieuwe winkel ruimte geeft voor een completer assortiment. ‘Wij hopen met deze winkel onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zodat wij hier nog vele jaren met heel veel plezier mee door kunnen gaan. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!’ zegt Kay.

BRON: Schager Nieuwsblad (Rodi Media)

Onze winkel is 7 dagen per week geopend, zie hieronder de openingstijden van onze nieuwe winkel! LET OP! Buiten de openingstijden van onze winkel is ook onze automaat nog geopend!

Lente 21 maart t/m 20 juni

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 16:00*

*1e Paasdag & 1e Pinksterdag gesloten

Vernieuwde Boerderijwinkel by Broersen geopend!