21 juli 2023

AARDBEIENTERRAS BY BROERSEN

Ons boerderijterras heeft een grondige metamorfose ondergaan. Nu het zelfplukseizoen weer van start is het vernieuwde terras weer in gebruik genomen! Allereerst zijn er meer zitplaatsen gecreëerd voor zowel buiten als binnen. Ook zijn de looproutes aangepast om meer orde aan te brengen en meer rust te creëren. En het belangrijkste is dat u nu ook kunt genieten van topkwaliteit koffie met heerlijke aardbeienlekkernijen!. Hiervoor is een aparte terrasbalie gecreëerd en al het lekkers wordt gepresenteerd in prachtig servies. Dit komt komt zowel de smaakbeleving en de service ten goede!

AARDBEIENTERRAS BY BROERSEN

Meer zitplekken!

Ons huidige terras was beperkt in ruimte, waardoor deze al snel vol kon zitten op de drukke momenten van de dag. Daarnaast was het overdekte terras tot nog toe erg beperkt, waardoor bij een zomerse bui het gehele terras leegliep naar huis. Aardbeienplukken is daarnaast een ideaal uitje bij minder zonnig weer, dus dan is een overdekt terras wel erg fijn. Er is ongeveer 200 m2 buitenterras en 200 m2 overdekt terras bijgekomen. Dit moet voldoende zijn om zowel de bezoekers van de pluktuin als de bezoekers van de winkel te voorzien van een zitplek. Ons terras bestaat uit 2 gedeeltes.

Voor de gehele familie!

Het terras biedt plaats en zowel kleine als grotere families. De picknicktafels zijn er in verschillende maten en er staan er genoeg voor iedereen. Haal je aardbeienlekkernij of ijsje met drinken erbij af in de winkel en zoek een heerlijk plekje.

Kom voor de rust en de ruimte!

Fietsers, recreanten, bezoekers van de winkel of gewoon even lekker weg uit de drukte om te genieten van de rust en de ruimte. Dit kunnen zouden zomaar eens bezoekers kunnen zijn van ons nieuwe terras. De beste plek om tot rust te komen is het terras in onze druivenkas, en de ruimte voor de Druivenpergola tegen het parkeerterrein. Hier komt de nadruk op ontspannen genieten. Genieten van een heerlijke kop koffie met heerlijke aardbeienlekkernijen.

Heerlijke cappuccino met een aardbeienslofje

Vanaf dit seizoen is onze terraskaart naar een hoger niveau gebracht. Wij hebben een prachtige nieuwe koffiebonenmachine met heerlijke koffiebonen van Puro erin. Puro koffie staat voor topkwaliteit koffie met een duurzaam verhaal. Zo worden er bijvoorbeeld bomen terug geplant om het regenwoud in Zuid-Amerika te beschermen. De boerenmelk uit onze boerderijwinkel wordt gebruikt om onder andere een heerlijke cappuccino en latte macchiato te kunnen bereiden. Naast heerlijke koffie hebben wij ook heerlijke thee van Puro beschikbaar.

Onze terraskaart staat in het teken van hoe kan het ook anders de aardbei! Onze aardbeien komen overal in terug: aardbeienijs, gebak, fruitschaal, smoothie met aardbei en banaan. Als aardbeienliefhebber zit je hier helemaal op je plek! Wij zien u graag snel op ons nieuwe terras!