8 april 2020

Uitbreiding boerderijautomaat

Naast onze boerderijwinkel* aan de Dergmeerweg in Warmenhuizen, hebben we ook al lange tijd een boerderijautomaat. Buiten de openingstijden van onze winkel, kan je hier 7 dagen per week onze producten verkrijgen. De boerderijautomaat is dagelijks geopend tussen zonsopgang en zonsondergang. Ideaal dus wanneer je overdag even geen tijd hebt om boodschappen te doen! Heb jij al eens van onze boerderijautomaat gebruik gemaakt?

Twee jaar geleden hebben wij een vernieuwde boerderijautomaat geïnstalleerd om, met de nieuwe snufjes, het gebruiksgemak van onze klant te vergroten. Er kan nu bijvoorbeeld betaald worden d.m.v. contactloos pinnen. Daarnaast kan er ook nog met contanten betaald worden; en ja, de automaat wisselt ook. Volg de stappen weergegeven op het touchscreen van de automaat, kies de gewenste producten, kies de betaalmethode (contanten of contactloos pinnen), reken af en het vakje met gekozen producten gaat vanzelf open!

Begin april is onze boerderijautomaat uitgebreid met twee extra rijen. Zo kunnen wij hier meer van onze heerlijke producten kwijt, zoals onze gemakkelijke asperge maaltijdpakketten. Op deze manier verwachten wij nog beter aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

*Voor meer informatie en de openingstijden van onze boerderijwinkel, klik hier.

Uitbreiding boerderijautomaat