20 februari 2021

Toekomstplannen: deel 1 (parkeerterrein)

Goed nieuws. De uitbreiding van onze parkeergelegenheid by Broersen is afgerond en het resultaat mag er zijn!

Eerder dit jaar hebben wij onze toekomstplannen in grote lijnen gedeeld (klik hier voor het nieuwsbericht). Zoals eerder vermeld, zullen de ontwikkelingen in fases worden ingepast. De eerste stap die wij deze winter wilden zetten, was de uitbreiding en verbetering van onze parkeergelegenheid by Broersen. Ons doel was dat de gehele parkeerplaats klaar zou zijn voor het nieuwe aardbeien- en aspergeseizoen in april. Dat is gelukt!

Wat is er nu precies veranderd?

  1. Veiligheid. Onze parkeergelegenheid is uitgebreid en het aantal parkeervakken is ruim verdubbeld. In plaats van 20 hebben we nu wel 48 parkeerplaatsen. Hierdoor willen we voorkomen dat auto’s op drukke momenten langs de weg moeten parkeren en zo worden onveilige situaties voorkomen.
  2. Er is aan de noordzijde een extra dam/uitrit gecreëerd (zie plattegrond onderaan). De bestaande dam zal nu worden gebruikt als inrit en de nieuwe dam als uitrit. Hierdoor kunnen bezoekers een rondje kunnen rijden over het terrein en dit zorgt voor een betere doorstroom op de parkeerplaats.
  3. De Stelconplaten zijn vervangen door klinkers, waardoor er een fraaier beeld ontstaat. De parkeervakken zijn nu tevens duidelijker aangegeven, waardoor we optimaal gebruik maken van de ruimte en parkeervakken.
  4. De parkeerplaats krijgt een representatieve uitstraling door het inpassen van meer groen. Tussen de sloot en de parkeerplaats is een groenstrook gecreëerd, waar verschillende bomen zijn geplant voor een groene uitstraling.

Met dank aan Jos Modder voor de graafwerkzaamheden en hulp met het plaatsen van de bomen en Kees Koomen Bestratingen voor de professionele en snelle aanpak wat betreft de bestrating.

We horen graag wat jij van het resultaat vindt en zien je graag by Broersen!

 

 

Plattegrond parkeerplaats
Toekomstplannen: deel 1 (parkeerterrein)