11 november 2021

Sinterklaaspakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken by Broersen

De dagen worden steeds korter en dat betekent natuurlijk dat de feestdagen er weer aan zitten te komen. Feestdagen kunnen niet zonder cadeaus en daarom hebben wij weer de lekkerste sinterklaaspakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld.

Ook in 2021 bent u by Broersen voor kerstpakketten aan het juiste adres. Vorig jaar hebben wij voor vele bedrijven kerstpakketten met succes mogen samenstellen. Door ons lokaal en ambachtelijk assortiment kunnen de mooiste en de lekkerste pakketten worden samengesteld.

Bent u als bedrijf op zoek naar sinterklaaspakketten, kerstpakketten en/of relatiegeschenken? Klik dan hier of neem contact op met sem@bybroersen.nl.

Dit jaar hebben wij verschillende verpakkingswijzes van de pakketten. Zo kunnen wij de pakketten prachtig inpakken met cellofaan en kerstversiering, maar zijn er ook opties om de producten in een geschenkdoos of feestelijke kerstdoos te verpakken. Hieronder geven wij een overzicht van de opties. Uiteraard denken wij graag mee in de mogelijkheden. Zo is er voor ieder budget een prachtig pakket!

Wilt u ook iemand verrassen met een prachtig en lekker lokaal pakket? Bestel het alvast via onze webshop om zeker te zijn van pakketten!

Sinterklaaspakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken by Broersen