7 februari 2020

Save the date: Veiling HET EERSTE KISTJE (92% gereserveerd)

Na het succes van afgelopen jaren bij Restaurant De Ooievaar te Warmenhuizen gaat het eerste kistje dit jaar een vervolg krijgen. In 2018 hebben we met de aanwezige bedrijven 6.700 euro opgehaald t.b.v. Stichting Vrienden Voor Een Ander. Vorig jaar (2019) werd dit ruim verdubbeld met 17.800 euro t.b.v. Stichting ALS Nederland.

Ieder jaar kiezen wij een goed doel op basis van wat er in de regio speelt. Dit jaar is het voor ons persoonlijk niet moeilijk om een doel te kiezen, namelijk geld bijeenbrengen voor de strijd tegen kanker. Ook bij ons familiebedrijf is deze ziekte ingeslagen als een bom. In augustus 2019 is er kanker geconstateerd bij Ruud. Aangezien helaas (bijna) iedereen wel iemand kent die met kanker te maken heeft (gehad), willen wij dit onderwerp breder onder de aandacht brengen en niet zelf in het middelpunt staan. Wij zijn in contact gekomen met vier geweldige personen die ons hierin gaan helpen, waarvan bij één de roots in Warmenhuizen ligt.

Dit jaar zal de opbrengst van de veiling ten goede komen aan twee prachtige doelen. Welke specifieke doelen wij dit jaar hebben gekozen is bij de aanwezigen bedrijven al bekend, maar zullen wij in de komende weken verder online bekend maken.

Tijdens dit evenement is er plaats voor 125 personen van diverse bedrijven uit de regio. Momenteel zijn er al 115 plaatsen gereserveerd!

De avond start wederom met een 3-gangen aspergediner geserveerd door de chefs van Restaurant De Ooievaar. Gedurende de avond zullen verschillende sprekers aan bod komen om de aanwezigen bedrijven bij te praten over de twee goede doelen. Na het diner zal rond 21:00 de veiling van het eerste kistje worden gestart. Alle aanwezige bedrijven bieden mee om naar huis te gaan met het eerste kistje witte asperges van 2020. Na afloop van de veiling is er de tijd om te netwerken en toosten op een goede asperge oogst.

Locatie: Restaurant De Ooievaar

Datum: Vrijdag 27 maart 2020

Goede doel: Wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer info en inschrijven: http://bybroersen.nl/heteerstekistje/

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op en vertellen wij meer over de veiling, de goede doelen, de kosten en bekijken wij de beschikbaarheid van een tafel.

Save the date: Veiling HET EERSTE KISTJE (92% gereserveerd)