10 maart 2021

Proef & Beleef de lente by Broersen

Momenteel lijkt het wel herfst maar toch worden de dagen langer, zijn de eerste bloemetjes in de aardbeien gespot en is de tuin gesnoeid. De lente staat om de hoek en wij zijn er klaar voor!

Onze boerderijwinkel by Broersen is nu jaarrond geopend, maar met het voorjaar in aantocht worden onze openingstijden weer uitgebreid. Vanaf begin maart is onze boerderijwinkel geopend van woensdag t/m zaterdag. Zodra onze eerste asperges weer gestoken worden (ja, nog heel even geduld!), zal onze boerderijwinkel weer alle 7 dagen van de week geopend zijn! Daarnaast blijft onze boerderijautomaat natuurlijk ook dagelijks open, van zonsop- tot zonsondergang.

Ben je benieuwd naar de openingstijden van onze boerderijwinkel en het huidige assortiment? Klik dan hier!

Vanwege de situatie omtrent het coronavirus hebben wij passende maatregelen getroffen om de doorloopsnelheid in de winkel te bevorderen. Net als vorig jaar hanteren we een maximaal aantal personen in onze winkel. Ook kunnen de klanten een rondje lopen door de winkel (eenrichtingsverkeer) en een rondje rijden over onze nieuwe parkeerplaats (lees hier meer) om zo de doorloopsnelheid te bevorderen. Wil je nog even een frisse neus halen of een kijkje nemen in onze pluktuin bij geitjes? Ook dat kan!

Geniet van alle heerlijke seizoensproducten in ons by Boeren en by Broersen assortiment. Proef en beleef de lente by Broersen. We zien je graag weer!

Proef & Beleef de lente by Broersen