15 mei 2020

Pop Up in de Polder 2020

Ook dit jaar hadden we Pop Up in de Polder weer gepland en wegens groot succes vorig jaar uitgebreid tot meer weekenden! Een 4-gangen diner bij de boer met onze eigen asperges en aardbeien in de hoofdrol. Wat hadden wij en de restaurants – Brasserie de Keuken, Restaurant de Ooievaar en Restaurant de Burg – er een zin in om er weer een aantal prachtige weekenden van de te maken.

Het is ook jou vast niet ontgaan dat alle evenementen tot 1 september zijn afgelast i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus. Vanaf 1 juni mogen restaurants de deuren waarschijnlijk weer openen, onder verschillende voorwaarden waaronder dat men zich aan de maximum 30 personen en 1,5 m afstand maatregelen kan houden. Met deze voorwaarden in ons achterhoofd wordt het lastig om ons concept van Pop Up in de Polder te waarborgen; een heerlijk 4-gangen diner in de druivenkas by Broersen samen met 40 andere asperge- en aardbeienliefhebbers.  Helaas hebben wij daarom samen met de restaurants besloten om alle Pop Up in de Polder diners voor 2020 te annuleren.

We gaan ervoor om volgend jaar weer een prachtig Pop Up in de Polder evenement kunnen neerzetten en zien de liefhebbers dus graag volgend jaar gezond aan tafel verschijnen!

Wil je toch ook dit jaar genieten van een heerlijke maaltijd met onze asperges en aardbeien bereidt door een van de restaurants, maar dan thuis? Tijdens de originele Pop Up in de Polder weekenden zullen Brasserie de Keuken, Restaurant de Ooievaar en Restaurant de Burg alsnog gerechten bereiden met onze asperges en/of aardbeien! Hieronder een overzicht van de weekenden:

– 5, 6 en 7 juni bij Brasserie de Keuken

– 12, 13 en 14 juni bij Restaurant de Burg

– 19, 20 en 21 juni bij Restaurant de Ooievaar

Lekker toch?! Interesse? Steun de restaurants en neem contact met hen op.

Pop Up in de Polder 2020