22 april 2020

Opening boerderijwinkel

De deuren van onze boerderijwinkel zijn sinds eind maart 2020 weer geopend!

Als je inmiddels al bij ons in de winkel bent geweest, is het je misschien al opgevallen!? Tijdens de wintermaanden heeft de winkel een opfrisbeurt gekregen. Daarnaast hebben we een aantal aanpassingen doorgebracht in de winkel. Zo heeft Van Duin Bouwbedrijf uit Warmenhuizen bijvoorbeeld nieuwe stellingkasten en ombouwen ge├»nstalleerd. Wij willen op deze manier meer verse producten uit de streek aan gaan bieden. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie foto’s) en genieten ervan om hier onze klanten te ontvangen!

Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus hebben wij passende maatregelen getroffen om de doorloopsnelheid in de winkel te bevorderen. Ook zijn wij daarom de komende periode op zondag geopend met uitzondering van bepaalde feestdagen.

Al onze eigen geteelde producten zijn inmiddels weer verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. Meer hierover lees je in onze blog over aardbeien, witte asperges of groene asperges.

Naast de dagelijkse verkoop via onze boerderijautomaat (van zonsopgang tot zonsondergang) kun je nu dus ook weer in onze boerderijwinkel terecht. Van maandag t/m zondag is onze boerderijwinkel geopend.

Ben je benieuwd naar de openingstijden? Klik hier!

Opening boerderijwinkel