19 mei 2020

Maaltijdpakketten by Broersen

Heb jij onze maaltijdpakketten by Broersen al eens geprobeerd?

Een aantal maanden geleden heb je in een van onze blogs kunnen lezen over de uitbreiding van onze maaltijdpakketten (zie hier). Inmiddels zijn er nog een aantal nieuwe variaties bij gekomen! Hierbij alle vijf maaltijdpakketten op een rij:

  1. Traditioneel: asperges met ham – 2 pers
  2. Traditioneel: asperges met zalm – 2 pers
  3. Penne met asperges en zalm – 2 pers
  4. Groene asperges, honingtomaatjes en zalm – 2 pers [!nieuw]
  5. Tagliatelle met asperges en champignons (vegetarisch) – 4 pers [!nieuw]

Wist je dat onze pakketten zijn samengesteld met onze eigen en zo veel mogelijk andere lokale producten? De ham in pakket 1 wordt bijvoorbeeld gemaakt door Keurslager ‘t Hof van Blankendaal in Tuitjenhorn, en de zalm komt van Vlug uit Langedijk. De eieren komen uit Dirkshorn en de champignons uit Sluitdorp. Verder komen de Beemster Vallery aardappeltjes natuurlijk uit de Beemster.

De maaltijden zijn allemaal gemakkelijk te bereiden en de recepten worden bijgeleverd of zijn te vinden op onze receptenpagina. Zo tover je dus gemakkelijk een super verse, gezonde en bovenal lekkere maaltijd op tafel!

By Broersen biedt een aantal varianten van deze pakketten aan in de boerderijautomaat, maar voor alle vijf varianten kan men het beste langskomen in de boerderijwinkel! Vindt je het handig om online te bestellen en af te rekenen? Dat kan nu ook via onze nieuwe webshop. Vervolgens kan men het pakket op gekozen tijdstip ophalen in onze boerderijwinkel.

 

 

Maaltijdpakketten by Broersen