7 september 2020

Kruidenazijn en -olijfolie by Boeren

Kruidenazijn en -olijfolie?

Wij van by Broersen zijn altijd opzoek naar bijzondere producten met een onderscheidend vermogen die lokaal zijn geteeld of geproduceerd. Om de lekkerste gerechten en salades samen te stellen kan een heerlijke balsamicoazijn en/of olijfolie niet ontbreken. Dat wij in aanraking zijn gekomen met een heel bijzonder Noord-Hollandse kruidenboerderij die zich hierin specialiseert is voor ons het juiste moment om dit toe te voegen aan ons assortiment.

Abma’s?

Bij balsamicoazijn en olijfolie denk je niet meteen aan een lokaal bedrijf, al komt Abma’s gewoon uit de Goorn in Noord-Holland. ”In Nederland hebben steeds meer mensen aandacht voor goed eten. Wij dragen bij aan deze beweging: mensen meer smaakvolle en gezonde producten laten kopen en opvoeden met goede smaken. De kruiden telen we zelf. We plukken en verwerken ze meteen.’‘ aldus Cesar Abma. De balsamicoazijn is hierbij het pronkstuk van het assortiment. Er zijn echter vele smaken en iedere smaak heeft zijn eigen toepassing. Zie de achterkant van de verpakking om de toepassingen per smaak af te lezen. Ook maakt Abma’s heerlijke houdbare producten van overtollige tomaten. Denk aan gazpacho’s en soepen. Dit zullen wij wellicht op een later moment nog toevoegen aan ons assortiment.

Waarom Abma’s by Boeren?

Unieke smaak en kwaliteit

De producten van Abma’s zijn uniek! Door verse kruiden of fruit toe te voegen aan de azijn en olijfolie ontstaat er een unieke smaakbeleving.

Puur

In de kruidentuin van twee voetbalvelden groot voorzien de producten van heerlijke verse kruiden. Enkel de verse kruiden zijn er geen onnodige toevoegingen aan de producten toegevoegd.

Ambachtelijk

Pure natuurproducten toevoegen aan de azijn en olijfolie is het ambacht waarin Abma’s gespecialiseerd is, zodat deze producten zo puur en smaakvol mogelijk kunnen worden gehouden.

Lokale- en streekproducten

Abma’s geeft een Hollandse tint aan de olijfolie die bij verschillende boeren in Europa wordt geproduceerd. Door eigen smaken toe te voegen hebben deze producten een uniek en Hollands karakter.

Met zorg voor natuur en milieu

”We hebben oog voor de wereld, we putten haar niet uit. We telen onze kruiden in onverwarmde kassen en buiten. Onze tomatenproducten maken we alleen in het seizoen, zeker op momenten dat er een overschot is maken wij er een houdbaar product van!” aldus Cesar Abma.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en hopen dat jij hier ook lekker van gaat genieten!

by Boeren

Sinds enkele weken hebben wij de kruidenazijn en -olijfolie aan ons assortiment toegevoegd. Ook zijn wij bezig met de ontwikkeling van aardbeienazijn van onze aardbeien. Dit hopen wij binnenkort te kunnen presenteren. Zie hieronder de producten die zijn opgenomen in ons assortiment.

Kruidenolijflolie

  • Basilicumolijfolie 250ml
  • Citroenolijfolie 250ml
  • Rozemarijnolijfolie 100ml
  • Knoflookolijfolie 100ml
  • Rode peperolijfolie 100ml

Olijfolie extra vergine

  • Peperig groen 250ml
  • Krachtig bitterzoet 250ml
  • Boterig zacht 250ml

Azijn

  • balsamico azijn 250ml
  • Aardbeienazijn 250ml (binnenkort verkrijgbaar)
Kruidenazijn en -olijfolie by Boeren