17 september 2020

Kerst by Broersen

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Wat vliegt de tijd voorbij! Hoewel de herfst nog maar net begonnen is, zijn wij al in volle voorbereiding voor de kerst die komen gaat. Deze winter gaan wij ons volledig inzetten op kerstpakketten en relatiegeschenken.

Waarom begint by Broersen in de kerstpakketten?

Wij zijn een seizoensgebonden bedrijf en onze winterperiode is tot nu toe ons absolute laagseizoen. Wij hebben hierdoor tijd en energie over om te knallen met de kerst!  Daarnaast hebben wij een lokaal en ambachtelijk assortiment waarmee de mooiste en de lekkerste pakketten kunnen worden samengesteld.  Wij hebben al veel ervaring met het samenstellen van cadeaus in onze boerderijwinkel, waardoor het beginnen in kerstpakketten een logische vervolgstap is.

Wat voor een soort pakketten heeft by Broersen?

Onze pakketten zitten vol met ambachtelijke, lokale producten die vol van smaak zijn. Wij hebben een aantal standaard pakketten samengesteld om inzicht te geven in de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn echter vele malen breder.

Hoe komen we samen tot het gewenste pakket?

Wil jij zelf meer of iets minder tijd en aandacht steken in de keuze voor kerstpakketten of relatiegeschenken? Kies wat bij jou past, zie hieronder de opties:

 1. Gemakkelijk: Kies één van onze standaard pakketten op onze website. Mail de gewenste hoeveelheid van het aantal pakketten door en samen stemmen wij de praktische invulling af.
 2. Gemakkelijk en op maat: Geef ons een budget waarvoor wij een pakket kunnen samenstellen. Geef eventueel aan welke soort producten jij er graag in wilt hebben. Wij stellen vrijblijvend een pakket op en jij bepaald of dit naar wens is!
 3. Op maat: Kom op afspraak bij ons langs en samen gaan wij een gewenst pakket samenstellen!

Klik op de link om onze standaard pakketten te bekijken: www.bybroersen.nl/kerstpakketten

Ik kom graag met jou of een collega in contact om te bespreken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor vragen en/of bestellingen kun je mij telefonisch (0614364562) of per mail (kay@bybroersen.nl) bereiken. Ook kun jij je gegevens achter laten via onderstaand contactformulier.

  Pakket 1: Selecteer jouw gewenste pakket hieronder:

  Aantal kerstpakketten:

  Selecteer jouw gewenste verpakkingswijze hieronder:

  Pakket 2: Selecteer eventueel nog een ander gewenst pakket hieronder:

  Aantal kerstpakketten:

  Selecteer jouw gewenste verpakkingswijze hieronder:

  Afhaaldatum:

  Opmerkingen, vragen en/of wensen

   

  Kerst by Broersen