30 maart 2019

HET EERSTE KISTJE levert recordbedrag van €17.800,- op

Gisteren heeft de veiling van HET EERSTE KISTJE plaatsgevonden bij Restaurant De Ooievaar in Warmenhuizen. Dit betekent dat officieel het Noord-Hollandse aspergeseizoen by Broersen van start is gegaan! Na een heerlijk 3 gangen diner, met in de hoofdrol de witte asperges, begon de veiling vanaf 21 uur met een startbedrag van €800,-. Vanaf dat moment konden bedrijven bieden.

Op Amerikaanse wijze

Een Amerikaanse veiling, is een veiling bij opbod waarbij elke bieder het bedrag betaalt waarmee hij de geboden prijs verhoogt. De veiling eindigt op het moment dat het vorige bod niet meer overboden wordt. Wie het laatste bod uitbrengt, wint het product.

Schitterend bedrag

De laatste bieding werd dit jaar uitgebracht door Blom Elektrotechniek en hierdoor werd er een geweldig bedrag opgehaald van €17.800,- dat ten goede komt aan Stichting ALS Nederland. Rene Boekel (ambassadeur ALS) en Marlies van Eunen (Stichting ALS Nederland) waren dol enthousiast over het opgehaalde bedrag! Wij gaan er van uit dat het bedrag op een hele goede plek is terecht gekomen en wensen Stichting  ALS Nederland veel succes toe met het verdere onderzoek, ALS op de Weg en bevorderen van de levenskwaliteit van de huidige patiënten.

Grote dank aan alle bedrijven

Ten slotte willen we alle aanwezigen bedrijven enorm bedanken voor hun aanwezigheid, inzet en bijdrage aan de opbrengst van HET EERSTE KISTJE. Het was een fantastische avond…

Binnenkort komen wij nog met meer foto’s en filmpjes. NH Nieuws was ook aanwezig en heeft al het een en ander vastgelegd. Klik hier voor het nieuwsbericht op NH Nieuws.

HET EERSTE KISTJE levert recordbedrag van €17.800,- op