14 januari 2020

Haal het voorjaar in huis met tulpen!

Het nieuwe jaar is al weer een paar weken bezig en dat betekent dat wij weer gestart zijn met de verkoop van tulpen. Na het succes van vorig jaar en de vele positieve reacties gaan wij weer vrolijk verder met dit prachtige Nederlandse product.

De tulpen die wij verkopen in de boerderijautomaat worden geteeld bij de oudste zoon (Roy) van Ruud en Ilse en oudste broer van Kay en Sem. Bij het bedrijf van Roy, dat hij samen met Jan Strooper runt, wordt op 50 hectare tulpen geteeld en worden er 5 miljoen tulpen gebroeid. Het broeien van de tulpen vindt in de winterperiode plaats (januari tot half april). Dagelijks worden de tulpen geplukt en geleverd aan de bloemenveiling in Rijnsburg. Naast het veilen wordt een klein deel dagelijks aangeboden in de boerderijautomaat by Broersen om op die manier ook de lokale consument te laten genieten van de prachtige tulpen van DutchFlora!

De boerderijautomaat is dagelijks geopend van zonsop- tot zonsondergang, waardoor u altijd bij ons terecht kunt. Haal het voorjaar in huis met: TULPEN!

 

Haal het voorjaar in huis met tulpen!