3 juni 2019

Fantastische editie Pop Up in de Polder

Dit jaar is het Pop Up diner by Broersen uitgebreid met extra dagen, vanwege de vele interesse en snelle reserveringen. Afgelopen woensdag tot en met zaterdag was de sfeervolle druivenkas weer iedere dag helemaal vol gereserveerd! Hierdoor hebben wij totaal 160 gasten mogen ontvangen die hebben genoten van een heerlijk vier gangen diner bereid door Restaurant De Ooievaar.

Het Pop Up in de Polder diner is iedere dag om 18 uur begonnen. Vaak konden mensen eerst buiten even in de tuin genieten om vervolgens rond 18:30 uur binnen in de kas aan te schuiven onder de prachtige druivenbomen. Het welkomstwoord werd vervolgens door Kay en Sem Broersen gehouden. Er werd verteld over het ontstaan van het familiebedrijf, de teelt van onze producten en er was de mogelijkheid om vragen te stellen aan de broers. Vervolgens werd er een vier gangen diner geserveerd met witte, groene en paarse asperges en aardbeien.

Wij hebben weer erg veel leuke reacties gehad van de aanwezigen en hopen onze gasten een volgende keer nog een keer te mogen verwelkomen. Op 13 juni is er een Walking Dinner met Restaurant RuiG (10 plaatsen beschikbaar) en eind juni is er een Pop Up in de Polder diner met Brasserie De Keuken (VOL).

Wil je volgend jaar ook bij een Pop Up diner aanwezig zijn? Stuur ons dan alvast een mailtje met je gegevens, zodat je volgend jaar als eerste de nieuwe datums is je mailbox ontvangt.  Stuur ons een bericht.

Klik hier om te reserveren voor het walking dinner met RuiG!

Fantastische editie Pop Up in de Polder