22 september 2020

Een jaarrond boerderijwinkel by Broersen

Dit jaar staat by Broersen voor een nieuwe uitdaging. Wij willen jullie jaarrond bedienen in onze boerderijwinkel en boerderijautomaat! De afgelopen 15 jaar zijn de openingstijden van de boerderijwinkel gestaag gegroeid en nu gaan wij dit uitbouwen naar een jaarrond boerderijwinkel. Lees in deze blog hoe wij dit voor elkaar gaan boksen.

Stukje geschiedenis

De afgelopen 15 jaar zijn wij uitgegroeid van een stalletje aan de weg tot een boerderijwinkel met boerderijautomaat om onze bezoekers optimaal te bedienen. Ruim 15 jaar geleden met de start van de aardbeien werden onze eigen geteelde aardbeien aan het stalletje langs de weg verkocht. Al snel kwam hier een moderne (voor in die tijd) automaat voor in de plaats en werd er ook in de weekenden een bemande kraam aan toegevoegd.

In 2006 is er besloten om een hoek in onze schuur in te richten voor onze boerderijwinkel. De openingstijden zijn in de loop van de jaren opgeschaald naar 6 dagen in de week in het aardbeienseizoen van mei t/m augustus. Tussentijds heeft de boerderijwinkel meerdere malen een opfrisbeurt gehad en is er ook nog een uitbreiding in de boerderijwinkel.

Nadat de groene en de witte asperges erbij zijn gekomen is het assortiment gestaag gegroeid met lokale specialiteiten. Hierdoor kon de winkel tot nog toe van maart tot september worden open gehouden. De overige maanden van het jaar nam onze hypermoderne boerderijautomaat de service over.

2020 ”Dit najaar staan wij voor jou klaar met allerlei heerlijke streekproducten, delicatessen en cadeaus.”

In het begin van 2020 heeft onze boerderijwinkel een nieuwe look gekregen. Daarnaast heeft ook onze automaat een uitbreiding ondergaan om meer producten te kunnen aanbieden. Ons assortiment in de boerderijwinkel is het laatste jaar aangevuld met heerlijke lokale producten en ook verschillende delicatessen. Zo hebben wij onder andere boerderijzuivel van ZUCO en boerderijkaas van Klaver Kaas toegevoegd. Om deze producten ook in onze boerderijautomaat te kunnen plaatsen zullen wij deze opnieuw gaan uitbreiden in oktober. Samen met onze aardbeien (nog tot november verkrijgbaar) en alle andere producten is ons assortiment klaar voor het najaar. Wij verwachten de komende weken nog enkele producten toe te voegen om ons assortiment compleet te maken.

Zie hieronder een overzicht per productgroep van ons huidige assortiment.

Streekproducten

  • by Broersen producten; aardbeienjam, -saus, -sap, -chutney, -azijn, aspergesoepen en skager kaat.
  • Vers uit het seizoen; seizoensfruit, seizoensgroenten en aardappelen.
  • Boerderijzuivel; melk, yoghurt, karnemelk, kefir, kwark, hangop, citroenkwark en panna cotta.
  • Boerderijkaas; jong belegen, niedorper glorie, klaversroem, grotkaas, komijnekaas, geit dartelaar, geit sikkepit, schapenkaas, klaverkaas, mannenkaas en napoli contadino.
  • Boerderijvlees; hamburgers, saucijs, kogelbiefstuk, sucade en gehakt van Hoeveslagerij Leeuwenhorn uit Schagerbrug

Delicatessen

  • Borrel; wijnen van Wijndomein de Koen, verschillende lokale bieren en likeur.
  • Borrelplank; droge worsten, boerderijchips, olijven en tapenades, nootjes, toastjes en dipjes.
  • Olijfolie en azijn: verschillende smaken olijfolie en azijn.

Cadeaus

  • Cadeau; voor een origineel cadeau ben jij by Broersen aan het juiste adres.
  • Kerst & relaties; zowel voor priv√© als zakelijk kunnen wij jou voorzien in heerlijke pakketten!
Een jaarrond boerderijwinkel by Broersen