1 december 2020

De eerste stappen

In november hebben wij jullie vertelt dat wij nieuwe toekomstplannen hebben gemaakt. Kay en Sem willen uiteindelijk het familiebedrijf voortzetten, maar dan zijn er wel op veel vlakken verbeterpunten of uitbreidingsplannen nodig. Dit gehele plan moet in de komende jaren uit worden gevoerd.

De eerste stappen

Zoals gezegd zullen de ontwikkelingen in fases worden ingepast. De eerste stap die deze winter gezet moet gaan worden is de uitbreiding en verbetering van de huidige parkeerplaats.

  1. De parkeerplaats moet een representatieve uitstraling krijgen door het inpassen van meer groen. Het aanzicht vanaf de weg krijgt een groene uitstraling met verschillende soorten bomen.
  2. Er wordt aan de noordzijde een extra dam/uitrit gecreëerd, zodat bezoekers een rondje kunnen rijden over het terrein.
  3. De Stelconplaten worden vervangen door klinkers, waardoor er een fraaier beeld ontstaat.
  4. Door meer parkeerplaatsen te maken, wordt voorkomen dat auto’s op drukke momenten langs de weg moeten parkeren en worden onveilige situaties voorkomen.

Vandaag is Jos Modder begonnen met de graafwerkzaamheden. De gehele parkeerplaats moet gereed zijn voor het nieuwe aardbeien- en aspergeseizoen in april.

De eerste stappen