24 juni 2020

Verse Knoflook by Boeren #Biesheuvel Knoflook

Verse knoflook?

Naast de verse asperges en aardbeien van eigen teelt én andere verse en lokale aanverwante producten is er nu ook verse knoflook verkrijgbaar in de boerderijwinkel by Broersen! Biesheuvel Knoflook is dé knoflookteler in Noord-Holland en daarom mogen hun knoflookproducten in ons by Boeren assortiment niet ontbreken.

Biesheuvel Knoflook?

Biesheuvel Knoflook heeft de missie om iedereen in Nederland kennis te laten maken met verse knoflook. Veel mensen denken verse knoflook te eten als ze zelf een teentje knoflook zelf persen uit een netje. In werkelijkheid is deze knoflook gedroogd en vaak al een jaar oud. ”In tegenstelling tot gedroogde knoflook, geeft verse knoflook je geen slechte adem.” Bovendien is knoflook ook nog eens ontzettend gezond. Zo heeft het cholesterolverlagende, antivirale en antibacteriële eigenschappen.

Waarom Biesheuvel Knoflook by Boeren?

Unieke smaak en kwaliteit

Verse knoflook is fris, mild en sappig van smaak. Je proeft echt het verschil ten opzichte van een gedroogd teentje. Geef het een kans en laat je verrassen! Naast de bol zelf kun je ook de steel eten. Gooi dit dus niet weg, maar bereidt het door het gerecht!

Puur

Verse knoflook is de echte pure smaak van knoflook, waarvan veel mensen deze nog nooit hebben geproefd. Wist je dat je zelfs de steelt eetbaar is? Niet weggooien dus, gewoon mee garneren!

Lokale- en streekproducten

Biesheuvel Knoflook staat al jaren bekend om zijn lekkere knoflook en ook de aanverwante knoflook producten. Wij vinden dat dit dan ook niet mag ontbreken in ons by Boeren assortiment.

Met zorg voor natuur en milieu

Als jij in plaats van gedroogde knoflook de verse knoflook van Biesheuvel eet dan draag jij bij aan een beter milieu. De gedroogde knoflook komt vaak uit China, waarbij de verse knoflook gewoon in Slootdorp wordt geteeld.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en hopen dat jij hier ook lekker van gaat genieten!

by Boeren

Sinds enkele weken  hebben wij een aantal producten van Biesheuvel Knoflook aan het by Boeren assortiment toegevoegd. Wij kiezen hierbij voor de best verkochte producten van Biesheuvel. Als er vraag is naar andere producten van Biesheuvel Knoflook laat het dan weten aan het winkelpersoneel. Wellicht voegen wij deze dan ook toe aan het assortiment:

Assortiment:

  • Verse bollen knoflook
  • Vers gehakte knoflook in een potje

Neem ook eens een kijkje op de website van Biesheuvel knoflook om meer te weten te komen over de verse knoflook. Klik hier voor de website!

Verse Knoflook by Boeren #Biesheuvel Knoflook