28 juni 2016

Aspergeseizoen ten einde!

GROENE ASPERGE SEIZOEN 2016 VOORBIJ!

Het aspergeseizoen bij Broersen is weer tot zijn einde gekomen. Wij kunnen terug kijken op een mooi voorjaar waarin wij vele positieve reacties hebben gekregen. Door deze positieve reacties kijken wij nu al weer uit naar volgend seizoen en gaan wij ons daar weer op voorbereiden.

Dit jaar hebben we weer een goede samenwerking gehad met Restaurant De Ooievaar (open dag en Pop Up in de Polder) en Brasserie De Keuken (Dag van de Asperge en Pop Up in de Polder). Ook hebben wij aan vele andere restaurants in de buurt onze asperges mogen leveren onder de naam Horeca Asperges. Ook zij waren erg positief over onze top kwaliteit asperges. Door deze goede samenwerking met de Horeca kan je op steeds meer plekken genieten van Broersen Asperges!

Ook in de boerderijwinkel hebben velen weer asperges gekocht en hiervan heerlijke recepten gemaakt. Wij staan weer vanaf begin mei voor u klaar met verse asperges. NATUURLIJK is de boerderijwinkel nog tot en met september geopend en kunt u daar dagelijks (excl. zondag) terecht voor heerlijke verse aardbeien en andere producten. Klik hier om te kijken wij er in de zomer te doen is!!

TOT ZIENS!!

Aspergeseizoen ten einde!