25 juni 2019

Aspergeseizoen geweldig afgesloten

Afgelopen weekend kwam het aspergeseizoen weer ten einde. Na een geweldige start van het seizoen, op vrijdag 29 maart (Veiling van HET EERSTE KISTJE), zijn de laatste asperges van 2019 geoogst. Traditioneel wordt het aspergeseizoen afgesloten met een vier-gangen Pop Up in de Polder diner by Broersen.

Dit jaar werd het Pop Up in de Polder diner wederom bereid door Brasserie De Keuken uit Schagerbrug. In drie dagen zijn totaal 120 (!) gasten ontvangen in de sfeervolle druivenkas by Broersen. Alle plaatsen waren eind februari al gereserveerd.  Het weer was fantastisch en met de sfeervolle foodtruck was het event compleet.

Het Pop Up in de Polder diner is vrijdag en zaterdag om 18 uur begonnen en zondag om 17 uur. Vaak konden mensen eerst buiten even in de tuin genieten om vervolgens binnen in de kas aan te schuiven onder de prachtige druivenbomen. Het welkomstwoord werd vervolgens door Kay en Sem Broersen gehouden. Er werd verteld over het ontstaan van het familiebedrijf, de teelt van onze producten, terug geblikt op het afgelopen aspergeseizoen en er was de mogelijkheid om vragen te stellen aan de broers. Vervolgens werd er een vier gangen diner geserveerd met witte, groene en paarse asperges en aardbeien.

Wij hebben weer erg veel leuke reacties gehad van de aanwezigen en hopen onze gasten een volgende keer weer te mogen verwelkomen.

Wil je volgend jaar ook bij een Pop Up diner aanwezig zijn? Stuur ons dan alvast een mailtje met je gegevens, zodat je volgend jaar als eerste de nieuwe datums in je mailbox ontvangt.  Stuur ons een bericht.

Aspergeseizoen geweldig afgesloten