12 maart 2019

Asperge netwerkdiner en -borrel + veiling van Het Eerste Kistje 2019 voor bedrijven (2e editie)

Vorig  jaar hebben wij voor het eerst het evenement HET EERSTE KISTJE georganiseerd voor ondernemers uit de regio. Na het succes en de vele positieve reacties van iedereen hebben wij besloten om hier een vervolg aan te geven. Dit jaar verplaatsen wij het diner, de veiling en de borrel van het voorcafé van Restaurant De Ooievaar naar de grote zaal, zodat wij iets meer ruimte hebben en iets meer mensen een plekje kunnen geven.

De aanwezigen van vorig jaar en een aantal nieuwe bedrijven hebben wij persoonlijk benaderd om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van het aspergeseizoen 2019. De avond van vrijdag 29 maart zal in het teken staan van HET EERSTE KISTJE witte asperges van 2019  by Broersen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar….

Bij Restaurant De Ooievaar begint de avond met een 3-gangen aspergediner, waarbij bijpassende wijnen worden geschonken. Na het diner zal “HET EERSTE KISTJE” van 2019 worden geveild op Amerikaanse wijze. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier. Dit jaar zal het bedrag ten goede komen aan Stichting ALS Nederland. Wij hebben gekozen voor dit goede doel, omdat Rene Boekel uit Warmenhuizen zijn vrouw heeft verloren aan ALS. Vandaar dat wij in contact zijn gekomen met elkaar en hebben gekozen voor Stichting ALS Nederland. Volgende week zal Rene Boekel in een blog zijn verhaal doen over de Stichting ALS Nederland.

De laatste bieding van vorig jaar op HET EERSTE KISTJE werd gedaan door Kapoen & Van Duin. Daardoor gingen zij er met de eerste oogst vandoor. Gezamenlijk met alle aanwezigen bedrijven is er een totaal bedrag van €6700,- opgehaald. Dit bedrag ging toen naar Stichting Vrienden Voor Een Ander. Wij gaan er vanuit dit jaar weer een mooi bedrag op te halen voor het goede doel en hebben erg veel zin in vrijdag 29 maart.

PS. Wij hebben nog een aantal beschikbare plekken voor de feestelijke opening van het aspergeseizoen. Zou jij er met jou bedrijf bij willen zijn? Stuur dan even een mailtje naar sem@bybroersen.nl of klik hier voor ons contactformulier.

 

 

Asperge netwerkdiner en -borrel + veiling van Het Eerste Kistje 2019 voor bedrijven (2e editie)