24 mei 2019

Terugblik opening van het aspergeseizoen

Wij weten het nog als de dag van gisteren, maar het is toch alweer 8 weken terug. Op 29 maart werd het aspergeseizoen by Broersen officieel gestart met een heerlijk aspergediner en veiling van HET EERSTE KISTJE bij Restaurant De Ooievaar.

Op Amerikaanse wijze

Een Amerikaanse veiling, is een veiling bij opbod waarbij elke bieder het bedrag betaalt waarmee hij de geboden prijs verhoogt. De veiling eindigt op het moment dat het vorige bod niet meer overboden wordt. Wie het laatste bod uitbrengt, wint het product.

Schitterend bedrag

De laatste bieding werd dit jaar uitgebracht door Blom Elektrotechniek en hierdoor werd er een geweldig bedrag opgehaald van €17.800,- dat ten goede komt aan Stichting ALS Nederland. Rene Boekel (ambassadeur ALS) en Marlies van Eunen (Stichting ALS Nederland) waren diep onder de indruk over het opgehaalde bedrag! Wij weten zeker dat het bedrag op een hele goede plek terecht is gekomen en wensen Stichting  ALS Nederland veel succes toe met het verdere onderzoek, ALS op de Weg en het bevorderen van de levenskwaliteit van de huidige patiënten.

In de onderstaande video is een aftermovie te zien van het evenement HET EERSTE KISTJE. Onze dank gaat uit naar alle bedrijven en aanwezigen die zich hebben ingezet voor Stichting ALS Nederland.

LET OP! Het aspergeseizoen duurt nog maar 4 weken. Geniet er dus nog even van!

Terugblik opening van het aspergeseizoen