15 december 2021

Achter de schermen; Kerstpakketten

Deze maand levert by Broersen weer veel kerstpakketten af. Ook dit jaar zijn er weer prachtige pakketten besteld, fantastisch! Wist je dat we eigenlijk sinds september al met de voorbereidingen bezig zijn? Er komt nogal wat bij kijken! Ben je benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurd? Lees dan verder.
September. De maand waarin we zelf mooie kerstpakketten met onze producten hebben samengesteld. Een aantal opties opties in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. De kerstpakketten zijn op de foto gezet en op deze manier zijn de mogelijkheden goed zichtbaar voor de geïnteresseerde bedrijven. Naast het samenstellen van de kerstpakketten begint dan ook al de inventarisatie voor de producten. Kunnen alle producten geleverd worden in de benodigde aantallen? Ook heeft Ted verschillende lokale bedrijven bezocht om hen op de hoogte te brengen van de kerstpakketten by Broersen.
Oktober. Voor de bedrijven met interesse voor een kerstpakket op maat (in plaats van de standaard pakketten) hebben wij meerdere kerstinspiratie dagen georganiseerd! Dit jaar in de druivenkas. Alle producten werden hier uitgestald voor een mooi overzicht van alle producten. En dan? Op afspraak kon men langskomen en de favoriete producten en verpakkingswijze uitzoeken. De orders werden klaargezet. Ondertussen houden we voorraad van de verschillende producten goed in de gaten. Wanneer een product uitverkocht raakt, worden de opties aangepast.
November. Veel producten werden in deze maand besteld en geleverd. Kerstdozen, verpakking en daarnaast uiteraard alle lokale producten die in de pakketten gaan! Daarnaast begint al het werk ter voorbereiding al, bijvoorbeeld het snijden van de kaas, het labellen van producten en verpakken indien nodig. De dames van het team by Broersen springen veel bij om hierbij te helpen!
December. Nu begint het echte werk! Het hele team staat klaar om de handen uit de mouwen te steken. Alle kerstpakketten worden deze maand afgeleverd, dus nu komt alles samen. Logistiek komt er nog aardig wat bij kijken. Welke pakketten kunnen er eerst gemaakt worden, waar kunnen deze neergezet worden, wanneer worden ze afgeleverd en worden ze opgehaald of bezorgen wij de pakketten. Dan worden alle producten klaargezet per order, de kerstpakketten worden klaargemaakt, verpakt en stapelen maar. En dan staan ze eindelijk klaar voor de klant!
Inmiddels zijn de eerste kerstpakketten afgeleverd, maar tot de Kerst zijn wij nog volop bezig met de overige bestellingen!
Achter de schermen; Kerstpakketten