4 augustus 2020

Achter de schermen

Een kijkje achter de schermen by Broersen. Dit keer achter de camera!

Ooit begon het met een paar foto’s voor het familiebedrijf, maar inmiddels worden (bijna) alle foto’s by Broersen gemaakt door Britt. Een leuke hobby: ‘Het is super leuk om alle mooie producten, de verschillende plekjes en blije gezichten op het familiebedrijf vast te leggen!’.

Een paar keer per week worden er foto’s gemaakt op en rond het bedrijf. Op deze manier worden de klanten op de hoogte gehouden van wat er op dat moment op het bedrijf speelt. Aangezien het assortiment by Broersen mee veranderd met de seizoenen is er ook steeds weer iets nieuws op de camera vast te leggen. We delen graag de vastgelegde momenten via social media, maar… er gaat natuurlijk niets boven een bezoek voor de √©chte beleving by Broersen!

Naast de foto’s van Britt worden er natuurlijk ook veel foto’s door onze klanten gemaakt, bijvoorbeeld tijdens het plukken van de veldbloemen en/of van het heerlijke fruit. Op ons Instagram account (by Broersen) loopt t/m 8 augustus 2020 een actie waarop klanten ons kunnen taggen in hun mooiste foto en daarbij kans maken op een leuke prijs! Volg jij ons ook al op social media?

 

Achter de schermen