4 juni 2020

Achter de schermen

We nemen weer een kijkje achter de schermen by Broersen! Deze keer in onze boerderijwinkel.

Sinds de eerste verkoop van onze allereerste aardbeien van eigen teelt in 2005 is de verkoop inmiddels flink uitgebreid. Het begon allemaal met de verkoop in een hokje op ons pad. Op deze plek staat nu nog steeds de boerderijautomaat. Op drukke dagen stonden we met mooi weer op het pad om de aardbeien te verkopen. Na de eerste maanden werd de eerste boerderijautomaat aangeschaft. Een jaar later, in 2006, werden er tuindeuren in de zijkant van de schuur geplaatst en werd zo het hoekje van de schuur omgetoverd tot een ware, knusse boerderijwinkel. Net als nu, ging ook toen de verkoop van de aardbeien buiten de openingstijden van de winkel door via de automaat. Toen de eerste asperges in 2013 werden geplant, werd de boerderijwinkel verder uitgebouwd. In dat jaar werden ook de druivenkas en de pergola gebouwd.

De uitbreiding van de winkel creëerde meer ruimte en zo begonnen we meer verschillende producten in de winkel aan te bieden. Inmiddels is het assortiment dus ook flink uitgebreid by Broersen. Onze aardbeien en asperges van eigen teelt staan nog altijd centraal in de winkel. Daarnaast verkopen wij in de boerderijwinkel nu verschillende aanverwante, verse en lokale seizoensproducten. Waaronder bijvoorbeeld heerlijke producten waarmee heerlijke aspergemaaltijden kunnen worden bereid! Vers en kwaliteit staan hierbij altijd centraal. Daarnaast proberen we zo veel mogelijk lokale producten in onze winkel aan te bieden.

Als je al eens in onze boerderijwinkel bent geweest komen de dames op de foto’s je vast bekend voor! Een vaste groep personeel helpt onze klanten hier. Ook is Ilse vaak te vinden in en rondom de winkel. Heb je vragen over onze producten of over ‘t bedrijf? Schroom niet ze te stellen in de winkel, want deze dames houden wel van een gezellig praatje.

 

Openingstijden boerderijwinkel tot en met juni

Ma/di/wo/do:   10.30 – 17.00 uur

Vr/za:                   9.00 – 17.00 uur

Zo:                        11.00 – 16.00 uur

Openingstijden boerderijwinkel juli-september

Ma/di/wo/do:   10.30 – 17.00 uur

Vr/za:                   9.00 – 17.00 uur

Zo:                        gesloten (boerderijautomaat open)

Buiten de openingstijden om zijn onze producten dagelijks verkrijgbaar in onze boerderijautomaat.

 

Achter de schermen