Horeca Asperges

Aspergerestaurants

Door heel Noord-Holland leveren wij aan diverse restaurants onze asperges. Hierdoor proberen wij de asperge letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten in Noord-Holland. Hieronder zijn de restaurants te vinden waar wij aan leveren. Vind jou favoriete restaurant, een restaurant in de buurt of juist een nieuw restaurant waar Horeca Asperges by Broersen op de kaart staan door hieronder te zoeken.

Regelmatig verloten wij via Facebook dinerbonnen van de restaurants waar wij aan leveren. Like daarom onze Facebookpagina om het in de gaten te houden. Verder organiseren wij regelmatig evenementen in samenwerking met restaurants. Al deze evenementen kan je vinden op onze Facebookpagina via deze link–> Klik hier! Heeft u geen Facebook? Ga dan naar onze agenda op deze website!

Toch niet in de gelegenheid om uiteten te gaan? Dan kunt tijdens de openingstijden van onze boerderijwinkel bij ons terecht voor heerlijke groene en witte asperges en aardbeien in de boerderijwinkel. Buiten de openingstijden van de winkel is de boerderijautomaat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend en gevuld met verse asperges en aardbeien!

Ook aspergerestaurant worden?

Wil jij als eigenaar of kok van een restaurant ook jou restaurant promoten via ons platform? Om hieraan deel te nemen moet je voldoen aan een aantal eisen:

  1. Jouw restaurant aanmelden via ons contactformulier (klik hier).

Brasserie De Keuken

In Schagerbrug vlakbij Schagen (Noord-Holland) staat een prachtig pand waarin Martijn van Zwieten en Manon de Waard zich uitleven in letterlijk De Keuken. Beide ondernemers werken vanaf het begin van hun oprichting in 2014 zijn zij gaan werken met onze aardbeien en asperges. Een zeer prettige samenwerking dat leidde tot drie Pop Up in de Polder by Broersen weekenden. Dit jaar volgt de vierde editie. Een aanrader om eens heerlijk te genieten op hun terras of in het restaurant van onder andere onze streekproducten.

Naar restaurant
openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 11.00 – 23.00
Do 11.00 – 23.00
Vr 11.00 – 23.00
Za 11.00 – 23.00
Zo 11.00 – 23.00

Restaurant RuiG

In Tuitjenhorn staat Restaurant RuiG. Nadat dit jaren een kroeg is geweest dat bekend stond onder de naam De Ruif is dit in 2017 omgeturnd tot een restaurant. Bernd en Gaby Gerats zijn de trotse eigenaren van restaurant RuiG. Allebei werken zij al jarenlang in de horeca en zijn een perfect koppel op de werkvloer. Met het openen van een eigen restaurant maken zij hun droom waar. Samen met een enthousiast team zetten zij zich in om het de gasten naar de zin te maken. Ook RuiG maakt volop gebruik van onze heerlijke producten, de asperges en aardbeien!

Naar restaurant
openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 17.00 – 24.00
Do 17.00 – 24.00
Vr 17.00 – 24.00
Za 17.00 – 24.00
Zo 17.00 – 24.00

Start

Sinds wij in 2013 zijn begonnen met de teelt van groene asperges zijn wij gaan ervaren dat de asperge een hele bijzondere groente is. Er komt veel bij kijken om de ultieme asperge beleving te ervaren en precies daarom vinden wij met vele andere restaurants dat Horeca Asperges een meerwaarde is. Voor de start in 2016 was er al veel vraag vanuit de horeca naar onze asperges, waarna we in 2016 zijn begonnen met de belevering van restaurants in de regio Alkmaar, Bergen en Schagen.

Groene asperges

Onze groene asperges worden op ons bedrijf in Warmenhuizen geteeld en daarnaast ook verkocht in de boerderijwinkel. Iedere dag worden de asperges geoogst en nog dezelfde dag verkocht in de winkel of bezorgd bij de restaurants. Gedurende het aspergeseizoen onderscheidt de Nederlandse groene asperge zich op smaak en versheid. De groene asperge kent vele mogelijke bereidingswijzen waardoor het de laatste jaren aan populariteit wint in Nederland.

Witte asperges

Ook in de Noord-Hollandse volle grond, maar wel onder glas, vindt de eigen teelt van de traditionele witte asperges plaats. Vanaf 2018 wordt dit witte goud vers geleverd door Horeca Asperges by Broersen! Dus… voor heerlijke verse Noord-Hollandse asperges moet je by Broersen zijn!