by Broersen

Onze nieuwe naam

Met oog op de toekomst hebben we besloten om in 2017 de krachten van De Kneppeltuin en Broersen Asperges te bundelen en samen naar buiten te treden onder de nieuwe naam by Broersen. De eerder genoemde twee bedrijfsnamen waren altijd al gevestigd op hetzelfde adres en de samenwerking is vanaf dag één altijd al heel groot. Met oog op de toekomst was 2017 het goede moment om samen en als eenheid naar buiten te treden. Welkom by Broersen!

by Broersen

Wij, by Broersen, zijn een familiebedrijf dat al meer dan 10 jaar aardbeien teelt en verkoopt. Vanaf 2013 is de teelt van groene asperges erbij gekomen en sinds  2018 zijn er ook witte asperges van eigen teelt in de boerderijwinkel. Zie hieronder onze taakverdeling in het bedrijf.

Ruud&Ilse

Ruud & Ilse zijn al meer dan 10 jaar bezig met de teelt en verkoop van aardbeien. Hierbij is Ruud van de teelt en hij is voornamelijk in de kas te vinden. Ilse is het gezicht van de winkel en regelt het personeel.

Sem&Kay

De broers Sem en Kay zijn vanaf 2013 samen begonnen met de teelt van groene asperges. Vanaf 2017 is de teelt van witte asperges erbij gekomen en vanaf 2018 zijn de witte asperges voor het eerst ook in de winkel verkrijgbaar. Sem focust zich op meest innovatieve en duurzame teelt en Kay regelt de afzet naar onder andere de horeca onder de naam Horeca Asperges by Broersen. Klik hier voor meer informatie!

Pop Up in de Polder en andere evenementen by Broersen!

In samenwerking met lokale restaurants worden Pop Up diners en andere evenementen by Broersen georganiseerd. Meer informatie over deze evenementen is te zien bij agenda. Ook zijn onze aardbeienkas en zelfpluktuin vanaf de zomervakantie geopend en kunt u zelf een bakje fruit plukken.

Rondleiding?

Wilt u graag een kijkje nemen in onze kas en/of bij onze aspergeteelt? Wij organiseren ook rondleidingen vanaf 10 personen op afspraak. Klik hier voor de contactpagina.

POP UP IN DE POLDER 2020

Wil je volgend jaar ook bij een Pop Up diner aanwezig zijn? Stuur ons dan alvast een mailtje met je gegevens, zodat je volgend jaar als eerste de nieuwe datums in je mailbox ontvangt.  Stuur ons een bericht.

Aftermovie Pop Up in de Polder 2019 by Broersen