Pop Up in de Polder 13,14,15 juni

Start datum: 13 juni 2024
Eind datum: 15 juni 2024
Locatie: by Boersen

POP UP IN DE POLDER!

Donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni wordt de druivenkas in de pluktuin omgetoverd tot een pop up restaurant. 

In samenwerking met JL Horeca & Eigenheimers zal er in 2024 op verschillende weekenden een 4-gangen aspergediner worden geserveerd in de druivenkas by Broersen. Tijdens dit diner zullen zowel de groene als de witte asperge en ook de aardbeien die op ons bedrijf worden geteeld terug komen. Vooraf aan het diner zal er een rondleiding plaatsvinden door het bedrijf. Er kunnen per avond maximaal 40 personen aanwezig zijn, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

4-gangen aspergediner + rondleiding  (17:00 – 22:00)

Iedereen zal rond 17:00 uur worden ontvangen met een heerlijke frisse bubbel. Aansluitend zal er een rondleiding plaatsvinden door het bedrijf door de eigenaar van by Broersen, om een kijkje achter de schermen te geven op de boerderij. Tijdens deze rondleiding zal er zowel een kijkje worden genomen in de aardbeienkas, het aspergeperceel en de zelfpluktuin. Hierna zal iedereen aan tafel gaan en zult u worden verrast door een heerlijke 4-gangendiner. Het is ook mogelijk om deze avond compleet te maken met bijpassende wijn. Dit kan op de avond zelf worden besloten.

Kun je niet in juni dan is er op donderdag de 16e, vrijdag de 17e en zaterdag 18 mei een tweede mogelijkheid waar je ook al voor kunt reserveren.  VOL IS VOL!

Reserveren kan via onze webshop. Dieetwensen kunnen in de opmerkingen worden doorgegeven. 

Direct reserveren?

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN! 

Pop Up in de Polder 13,14,15 juni