KOM IN DE KAS! 6 april

Start datum: 6 april 2024
Eind datum: 6 april 2024
Locatie: by Broersen

KOM IN DE KAS

Voor het eerst doen wij mee met het jaarlijkse evenement Kom in de Kas! Kom in de Kas is een initiatief van verschillende glastuinders en hierbij stellen zij hun bedrijf open voor de lokale gemeenschap. Door heel Nederland doen er glastuinders mee en ieder jaar openen verschillende bedrijven hun deuren. Wij trekken samen met bedrijven uit Heerhugowaard op om Kom in de Kas in Noord-Holland Noord onder de aandacht te brengen.

Dit zijn de deelnemende bedrijven van 2024 in Noord-Holland Noord

  • By Broersen
  • H.M. Tesselaar Alstroemeria
  • Kwekerij A. Bakker & zn
  • Tesselaar Freesia
  • Bejo Zaden
  • Combivliet

BY BROERSEN

Op zaterdag 6 april 2024 openen wij onze deuren en heeft iedereen die dat wilt de gelegenheid om gratis achter de schermen te kijken op ons bedrijf. Met behulp van een rondleiding hebben wij een ”routing” uitgezet, zodat iedereen zelf informatie kan inwinnen over onze werkwijze. Ook zullen wij zelf aanwezig zijn om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Ook zal onze partner voor biologische gewasbescherming Koppert Biological Systems aanwezig zijn om uitleg te geven over onze intensieve samenwerking en de toepassing hiervan in onze de aardbeienteelt.

In 2023 is onze nieuwste teeltkas in gebruik genomen. Deze teeltkas is voorzien van de nieuwste technieken en daarnaast kan deze kas op duurzame wijze verwarmd worden.

”Lekkere wentelteefjes met aardbeien!!!”

Daarnaast zal ook onze boerderijwinkel geopend zijn en hebben wij de Wentelteefjes uitgenodigd om heerlijke wentelteefjes met aardbeien te bereiden. Deze zijn verkrijgbaar op ons terras. Ook is er gelegenheid voor het nemen van een kopje koffie en thee op ons terras.

Al met al gaan wij er een prachtige dag van maken en hopen wij zoveel mogelijk mensen ons bedrijf te kunnen laten zien. Kom langs op zaterdag 6 april en neem een kijkje achter de schermen op ons familiebedrijf!

KLIK HIER OM VOOR MEER INFORMATIE OVER KOM IN DE KAS! 

KOM IN DE KAS! 6 april