Aspergepannenkoek

Aspergepannenkoek

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Seizoen(en): Lente


Ingrediënten

Hoeveelheid Ingrediënt
300 g groene asperges
6 pannenkoeken
1 bosuitje
1 paprika
2 el basilicumazijn
3 tomaten
100 g Gerookte zalm
rucola
pijnboompitten
olijfolie

Stappenplan

1

1

Snijd de asperges in drieën en kook ze gaar.,,,,,

2

2

Laat ze afkoelen en spoel ze even af met koud water.

3

3

Snijd de bosuitjes, paprika en tomaten in kleine stukjes.

4

4

Meng de asperges, gesneden groente, de rucola en de zalm door de dressing.

5

5

Rooster de pijnboompitten, laat ze afkoelen en roer ze door de salade.

6

6

Bak de pannenkoeken.

7

7

Verdeel de salade over de pannenkoeken.

8

TIP

Ook lekker met aardbeien van by Broersen of op een pitabroodje in plaats van een pannenkoek!