Aspergepannenkoek
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Seizoen(en): Lente
Ingrediënten
| Hoeveelheid | Ingrediënt |
|---|---|
| 300 g | groene asperges |
| 6 | pannenkoeken |
| 1 | bosuitje |
| 1 | paprika |
| 2 el | basilicumazijn |
| 3 | tomaten |
| 100 g | Gerookte zalm |
| rucola | |
| pijnboompitten | |
| olijfolie |
Stappenplan
1
1
Snijd de asperges in drieën en kook ze gaar.,,,,,
2
2
Laat ze afkoelen en spoel ze even af met koud water.
3
3
Snijd de bosuitjes, paprika en tomaten in kleine stukjes.
4
4
Meng de asperges, gesneden groente, de rucola en de zalm door de dressing.
5
5
Rooster de pijnboompitten, laat ze afkoelen en roer ze door de salade.
6
6
Bak de pannenkoeken.
7
7
Verdeel de salade over de pannenkoeken.
8
TIP
Ook lekker met aardbeien van by Broersen of op een pitabroodje in plaats van een pannenkoek!