Pasta met groene asperges en zalm
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Seizoen(en): Lente
Ingrediƫnten
| Hoeveelheid | Ingrediƫnt |
|---|---|
| 750 g | groene asperges (maat B) |
| 400 g | vlinderpasta |
| 300 g | gerookte zalm |
| 1 | rode ui |
| potje | rode pesto |
| zakje | pijnboompitten |
| 1 | courgette |
| 1 | paprika |
| 1 teentje | knoflook |
| Zeezout en peper |
Stappenplan
1
Snijd de uiteindes af om de asperges vervolgens in stukken van 4 cm te snijden.
2
Snijd de ui, paprika, courgette en het teentje knoflook in stukjes en roerbak deze 5 minuten in een wok.
3
Kook ondertussen de pasta gaar.
4
Roerbak de asperges 5 minuten mee en voeg 2 eetlepels rode pesto toe.
5
Rooster twee eetlepels pijnboompitten in de koekenpan.
6
Voeg als laatste de zalm en de geroosterde pijnboompitten toe totdat dit opgewarmd is.
7
Serveer bij de pasta en voeg naar smaak zeezout en peper toe.