by Broersen

Onze nieuwe naam

Met oog op de toekomst hebben we besloten om afgelopen jaar de krachten van De Kneppeltuin en Broersen Asperges te bundelen en samen naar buiten te treden onder de nieuwe naam by Broersen. De eerder genoemde twee bedrijfsnamen waren altijd al gevestigd op hetzelfde adres en de samenwerking is vanaf dag één altijd al heel groot. Met oog op de toekomst was afgelopen jaar het goede moment om samen en als eenheid naar buiten te treden. Welkom by Broersen!

by Broersen

Wij by Broersen zijn een familiebedrijf dat al meer dan 10 jaar aardbeien teelt en verkoopt. Vanaf 2013 is de teelt van groene asperges erbij gekomen en vanaf 2018 zullen er ook witte asperges by Broersen in de boerderijwinkel liggen. Zie hieronder onze taakverdeling in het bedrijf.

Ruud&Ilse

Ruud & Ilse zijn al meer dan 10 jaar bezig met de teelt en verkoop van aardbeien. Hierbij is Ruud van de teelt en hij is voornamelijk in de kas te vinden. Ilse is het gezicht van de winkel en regelt het personeel.

Sem&Kay

De broers Sem en Kay zijn vanaf 2013 samen begonnen met de teelt van groene asperges. Vanaf 2017 is de teelt van witte asperges erbij gekomen en vanaf 2018 zullen de witte asperges voor het eerst ook in de winkel verkrijgbaar zijn. Sem focust zich op meest innovatieve en duurzame teelt en Kay regelt de afzet naar onder andere de horeca onder de naam Horeca Asperges. Zie link!

Pop Up in de Polder en andere evenementen by Broersen!

In samenwerking met lokale restaurants worden Pop Up diners en andere evenementen by Broersen georganiseerd. Meer informatie over deze evenementen is te zien bij agenda. Ook zijn onze aardbeienkas en zelfpluktuin vanaf de zomervakantie geopend en kunt u zelf een bakje fruit plukken.