<
Toscaanse aspergesalade met paarse asperges
Aantal personen | 4Bereidingstijd | < 30 minuten
Moeilijkheid |
<
Was de paarse asperges en snijd ongeveer 1,5 cm van de onderzijde af.
Snijd de asperges vervolgens in schuine stukjes.
Kook de pasta al dente en giet af.
Meng de pasta met een beetje olijfolie en laat afkoelen
Giet de pasta af en vang de olie op in een schaaltje
Snijd de tomaatjes en de basilicumblaadjes in reepjes
Meng de aspergestukjes door de pasta
Voeg de gesneden tomaatjes, de kipfilet en basilicumblaadjes toe en breng de salade op smaak met de olie van de tomaatjes, peper en zout.
Garneer eventueel met rucolasla.
300 g | paarse asperges |
200 g | gerookte kipfiletreepjes |
100 g | tricolore pasta |
50 g zongedroogde tomaatjes op olie | |
Verse takjes basilicum | |
olijfolie | |
peper en zout |