Pasta met groene asperges en zalm
Aantal personen | 4Bereidingstijd | 30 minuten
Moeilijkheid |
Snijd de uiteindes af om de asperges vervolgens in stukken van 4 cm te snijden.
Snijd de ui, paprika, courgette en het teentje knoflook in stukjes en roerbak deze 5 minuten in een wok.
Kook ondertussen de pasta gaar.
Roerbak de asperges 5 minuten mee en voeg 2 eetlepels rode pesto toe.
Rooster twee eetlepels pijnboompitten in de koekenpan.
Voeg als laatste de zalm en de geroosterde pijnboompitten toe totdat dit opgewarmd is.
Serveer bij de pasta en voeg naar smaak zeezout en peper toe.
750 g | groene asperges (maat B) |
400 g | vlinderpasta |
300 g | gerookte zalm |
1 | rode ui |
potje | rode pesto |
zakje | pijnboompitten |
1 | courgette |
1 | paprika |
1 teentje | knoflook |
zeezout | |
peper |